[Ossm-members] Vladata ke kupuva kompjuteri za ucilistata

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Feb 22 13:34:03 UTC 2007


On 2/22/07, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Супер, ако има тендер може да се пријавиме сами.

Баш така. идејата е ние да спремиме идејно решение и
да направиме некоја презентација/демонстрација, а
човеков само да ни помогне да го протнеме тоа, а
не да биде посредник. Тој е член на работна група за
давање предлози за можни решенија на работата.
Реализацијата секако дека ќе биде наша, а не на
неговата фирма.

> Па сигурно случајно не потенцирал министерот дека треба решение базирано
> на слободен софтвер. :) Јас мислам дека министерот знае се за заедницата
> и за тоа што се работи.

Од твоја уста во божји уши :)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list