[Ossm-members] Vladata ke kupuva kompjuteri za ucilistata

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Feb 22 09:37:31 UTC 2007


На чет, 2007-02-22 во 10:26 +0100, Jovan Kostovski напиша:

> Битен момент е што министерот потенцирал дека
> дел од решението мора да се реализира и со Слободен Софтвер.
> Кој е заинтересиран може да договорам со човеков да седнеме и да си
> помуабетиме. Кажете кога сте слободни.

Супер, ако има тендер може да се пријавиме сами. 

> Повеќе информации ќе пишам накнадно како што ќе ги дознавам.
> Утре има некој "работен" доручек на министерот со ИТ компаниите
> на кој пријателот мој ќе проба да зборне со министерот за нас и
> дека има добра заедница која може да помогне во реализацијата на
> поектот. Може нема потреба од ова бидејќи веќе не знаат или не?

Па сигурно случајно не потенцирал министерот дека треба решение базирано
на слободен софтвер. :) Јас мислам дека министерот знае се за заедницата
и за тоа што се работи.

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list