[Ossm-members] Vladata ke kupuva kompjuteri za ucilistata

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Fri Feb 23 09:30:51 UTC 2007


On Friday 23 February 2007 00:33, DZvonko Nikolov wrote:
> Луѓе,
> не е важно која фирма е и кој е човеков. Важно е дека
> имаме информација и дека треба да се дејствува во


Дали имате информација колку фирми од ИТ секторот, (по можност и кои, со 
колкав број вработени и сл.) ве поддржуваат во идеите, односно проектите како 
овој?

Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list