[Ossm-members] Vladata ke kupuva kompjuteri za ucilistata

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Feb 22 12:03:46 UTC 2007


On Thursday 22 February 2007 10:26, Jovan Kostovski wrote:
> Кој е заинтересиран може да договорам со човеков да седнеме и да си
> помуабетиме. Кажете кога сте слободни.
>

Сум заинтересиран. 

> Обуки и литература ќе требаат во завршната фаза. Тие треба опфатат
> администрирање и работа со LTSP (Linux Terminal Server Project) и
> некој општ курс за Линукс.

Ако може за ова поопширно да кажеш, односно разбереш, зашто покривањето со 
литература секако дека треба да биде важен сегмент.

Ако треба да ти дадам некое парче од книгата „Во светот на  Linux“ за да ги 
даде во прави раце твојот човек.

> ПОЗДРАВ, Чомбе


Поздрав,
Деан.


More information about the Ossm-members mailing list