[Ossm-members] firewire картичка

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Feb 23 18:58:11 UTC 2007


На пет, 2007-02-23 во 19:50 +0100, Новица Наков напиша:
> 
> Има некој на располагање firewire картичка и доволно место на диск (20+ GB). 
> Треба да го пребациме тоа предавањето на Вејн од сподели знаење што го 
> снимавме.

Ја иам место на диск и USB диск, може кај мене да го стаиме. Картичка
неам.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list