[Ossm-members] firewire картичка

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Feb 23 18:50:05 UTC 2007Има некој на располагање firewire картичка и доволно место на диск (20+ GB). 
Треба да го пребациме тоа предавањето на Вејн од сподели знаење што го 
снимавме.

-- 
Новица

„Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.“ - А. Н. ВајтхедMore information about the Ossm-members mailing list