[Ossm-members] firewire картичка

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Feb 23 19:42:44 UTC 2007


Како бе немаш? А на мекбукот ?On 2/23/07, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
>
> На пет, 2007-02-23 во 19:50 +0100, Новица Наков напиша:
> >
> > Има некој на располагање firewire картичка и доволно место на диск (20+
> GB).
> > Треба да го пребациме тоа предавањето на Вејн од сподели знаење што го
> > снимавме.
>
> Ја иам место на диск и USB диск, може кај мене да го стаиме. Картичка
> неам.
> --
> Арангел
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070223/434023c8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list