[Ossm-members] Пропаганда

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sun Feb 25 22:10:37 UTC 2007


> Предлог 3: (ова повеќе важи за Битола) да ги собереме професорите и
> останатите
> од образовниот процес да им понудиме можност за соработка и да се испита
> можноста за креирање секции за слободен софтвер во школите; во најдобар
> случај ако професорите се сложат, во училиштата да почнат да предаваат
> OpenOffice.org барем еднаш неделно и да го имаат во агендата ODF форматот;
> после Стојанче и ученици како него да немаат проблеми дали семинарските ги
> прават во OO.org а не MS Office;


Александар, ние само еднаш неделно имаме информатика... :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070225/5e582359/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list