[Ossm-members] Пропаганда

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Mon Feb 26 18:10:26 UTC 2007


:)

ОК е ова, само ова со училиштата немора само Битола и во Скопје, барем 2 - 3
училишта... ако треба јас ќе дејствувам кај мене во училиште. :-)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070226/c134158f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list