[Ossm-members] Пропаганда

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Feb 26 21:39:05 UTC 2007


On Monday 26 February 2007 18:10, Stojance Dimitrovski wrote:
> :)
>
> ОК е ова, само ова со училиштата немора само Битола и во Скопје, барем 2 -
> 3 училишта... ако треба јас ќе дејствувам кај мене во училиште. :-)

Ок де, пилот би било барем 2 училишта во секој град; ајде ќе те информирам за 
нашето делување тука.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list