[Ossm-members] Пропаганда

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Feb 28 16:03:16 UTC 2007


На сре, 2007-02-28 во 16:59 +0100, Stojance Dimitrovski напиша:
> Супер! Јас ќе зборам со наставникот за ова... и ќе нарачам Убунту
> ЦД-а :)

Стари се тие, 6.06. Подобро изрежи неколку копии од 6.10 и подели ги на
другарите и они да изрежат колку што можат.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list