[Ossm-members] сподели знаење #8

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Wed Feb 28 17:25:50 UTC 2007


Арангел Ангов напиша:
> На сре, 2007-02-28 во 16:32 +0100, Новица Наков напиша:
>> Пред некој ден зборевме со Милош за евентуално на сподели знаење да се зборува 
>> за openvpn.
>>
>> Милош може тоа за другава недела? 
>>
>> И дали ако се соберат неколку лаптопи може тоа некако и во живо да се направи?
> 
> Ќе пробам и ја да инсталирам Ubuntu на мојот дотогаш, иначе се
> пријавувам за помош околу презентацијата пошто имам искуство со истата
> алатка.
> 
> Милош, пиши ми ако треба.

Оваа недела јас неможам, имам часови во тој период. За следната може да 
се договориме.

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list