[Ossm-members] сподели знаење #8

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Feb 28 15:42:25 UTC 2007


На сре, 2007-02-28 во 16:32 +0100, Новица Наков напиша:
> Пред некој ден зборевме со Милош за евентуално на сподели знаење да се зборува 
> за openvpn.
> 
> Милош може тоа за другава недела? 
> 
> И дали ако се соберат неколку лаптопи може тоа некако и во живо да се направи?

Ќе пробам и ја да инсталирам Ubuntu на мојот дотогаш, иначе се
пријавувам за помош околу презентацијата пошто имам искуство со истата
алатка.

Милош, пиши ми ако треба.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list