[Ossm-members] xml editor za linux

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Tue Jan 9 20:12:22 UTC 2007


Здраво Друштво, 

Дали може да ми предложите некој добар xml едитор за Linux. 

Повеќемина ми кажале дека нема тоолку добра работа како XmlSpy, но сакам да 
користам нешто слободно и за Linux. 

Фала однапред. 

Поздрав,-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list