[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Jan 12 11:41:00 UTC 2007


Неможев да најдам на vlada.mk ама во Дневник има оглас за бесплатна
обука за користење компјутери.

...Бесплатната обука ќе го опфати пакетот за канцелариско работење MS
Office (Ms Word, MS Excel, MS Power Point, Internet)...

Над тоа е повикот за изведувачи на обуката во која исто има што треба да
се понуди.

...обуката треба да го опфати пакетот за канцелариско работење MS Office
(MS Word, MS Excel, MS Power Point, Internt)...

Ќе пишеме нешто дека е во ред потегот ама не е во ред MS Office?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list