[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Jan 12 14:02:43 UTC 2007


Во петок 12. јануари 2007 12:41 Georgi Stanojevski напиша:
> Ќе пишеме нешто дека е во ред потегот ама не е во ред MS Office?

Јас веќе им пишав свои ставови и мислења. Може да одите на 
http://www.vlada.mk/kontakt.htm и да се искажете.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list