[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Marlon Mircevski marlon at on.net.mk
Fri Jan 12 15:47:08 UTC 2007


Aleksandar Balalovski wrote:
> On Friday 12 January 2007 16:20, Marlon Mircevski wrote:
>   
>> Дали има некој сознание кој ја финансира обуката? Влада-влада или
>> влада-мајкрософт?
>>     
>
> Што е тоа Влада-Мајкрософт?
>   
Влада организира (и можеби иницира), МС плаќа.
Да го образложам мојот интерес; Ворд и слично се комерцијални продукти. 
Јас од друга страна чесно си ги плаќам сите даноци. Нешто не ми е мерак 
да се трошат моите пари на промоција и обука на ... да не тупам, јасен 
сум. Башка и мојава фирма произведува програм кој е наменет делумно (ако 
не и во целост) да ги замени овие.

-- 
Марлон
More information about the Ossm-members mailing list