[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Jan 12 15:29:48 UTC 2007


On Friday 12 January 2007 16:20, Marlon Mircevski wrote:
>
> Дали има некој сознание кој ја финансира обуката? Влада-влада или
> влада-мајкрософт?

Што е тоа Влада-Мајкрософт?

За прашањето на Глиша, дефинитивно треба да се реагира. Впрочем треба да се 
реагира пред да се интензивираат овие проекти. Сигурен сум дека ќе ги има и 
во иднина, па кога би се обопштеле би било идеално. Што побрза средба (по 
можност) би било супер, според мене.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list