[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Jan 13 01:40:06 UTC 2007


На пет, 2007-01-12 во 22:40 +0100, Jovan Petrov напиша:
> 
> Мислам дека треба ОССМ, Метаморфозис и сите кои се заинтересирани, на
> убав начин да реагираат и да објаснат дека мора да се понудат обуки за
> алтернативни решенија. Не е лошо да има и МС обуки, но под услов да
> има и ООо и евентуално Аби (ако се има во предвид поддршката со
> лаптопите) па граѓаните нека одберат. Уште подобро е ако има
> диференцијални обуки (ќе добиеш технолошки неутрално знаење). 

Не се слагам со тоа дека не е лошо да има и МС обуки, тоа е лошо и
точка. ОССМ и Метаморфозис јавно ќе се произнесат неделава.

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list