[Ossm-members] теми од 2006 година

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Jan 13 12:13:09 UTC 2007


On Saturday 13 January 2007 13:02, Новица Наков wrote:

>
> [Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА Од: Арангел Ангов
> Датум:17.02.2006
>

Собирот за оживување на Малина имаше ненадеен срцев напад (хардатек) и умре. 
Така што сега треба да се прави собир за оживување на собирот за оживување на 
малина...ако треба помош кажете.


More information about the Ossm-members mailing list