[Ossm-members] теми од 2006 година

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sat Jan 13 12:20:18 UTC 2007


On 1/13/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> Ја разгледував архивата. Кажете што се случи со:
>
> [Ossm-members] Fwd: PC-BSD looking for Macedonian translators! Од: Vlado
> Peshov Датум: 27.02.2006

Macedonian
Slave Jovanovski - slavejovanovski [at] yahoo [dot] com
soulassassin - soul_assassin986 [at] yahoo [dot] com

Вака стои во архива на форумот на PC-BSD за тоа кои се членови на
Македонскиот тим на преведувачи. За било каков прогрес на проектот
појма неам.


More information about the Ossm-members mailing list