[Ossm-members] Wordpress 2.0.5 na makedonski

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sun Jan 14 15:35:14 UTC 2007


"Жалам, неможам да уредувам датотеки со \"..\" во нивното име. Ако
пробувате "
"да уредите датотека во Вашиот домашен директориум на WordPress, можaте
само "
"да го напишете името на датотеката во него."

можате - можете
Додади - Додај
роља - улога?
Користете ги ови врски за да почнете: - ти фали едно "е" за "овие".

Ова вака на прв поглед што приметив грешки..


-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list