[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Tue Jan 16 16:06:21 UTC 2007


Ако не можат да се носат дома, каква алатка за учење ќе биде тоа? Учи
сега - дома заборави. Многу глупа идеа. Ја сам ќе си купам - ако треба.
Многу се слатки!


-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
More information about the Ossm-members mailing list