[Ossm-members] средба во владата

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Jan 19 15:10:54 UTC 2007


On Friday 19 January 2007 16:02, Новица Наков wrote:
> Денес јас, Дамјан и Игор како Слободен софтвер Македонија имавме средба со
> министерот Ивановски. Нема што посебно да се извести од ова, освен тоа дека
> ми се чини дека човекот е прилично поотворен за соработка отколку што беа
> претставниците на минатата влада.
>
> Ова е прва средба, и веројатно ќе треба да се направат уште неколку за да
> имаме нешто конкретно, но јас ќе го заджам оптимизмот (барем сега за сега).
>
> Она што вака е најтазе, министерот рече дека тендерот што беше за обуките
> ќе биде поправен и дека нема да се бара специфично обуки за мсофис.

Секоја чест, чекаме ;)


More information about the Ossm-members mailing list