[Ossm-members] кратки пораки од собранието на слободен софтвер македонија (17.01.2007)

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jan 19 15:44:29 UTC 2007


1. идеја за bounty.ossm.org.mk
- за дизајн
- програмирање
- локализација
- друго

2. контакт со некој од  ПМФ да видиме дали постои можност
студенти да учествуваат во локализација на Glade IDE-то како дел од
семинарска или семинарска.

3. Конкурс за НВО од Министерство за финансии 

4. Инсталфест - Април месец - Сите бараме локација до тогаш.

5. средба со Бојан (дизајнерот) што побрзо за побрзо да стигнеме до сајт.


Ќе има повеќе кога ќе средиме целиот документ.


-- 
Новица

Магарето можеш со сила да го донесеш до река,
ама не можеш со сила да го натераш да пие вода.More information about the Ossm-members mailing list