[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Jan 21 00:45:52 UTC 2007


On Sunday 21 January 2007 01:39, Новица Наков wrote:
> Луѓе, планот за Сподели знаење #5 е променет.
>
> Наместо работилница за апаче и друпал, ќе има предавање од Вејн Вота -
> директор на geekcorps (www.geekcorps.org).
>
> Предавањето ќе биде на тема International Careers in FOSS.
>
> Бидејќи ова е ретка прилика, се надевам ќе има повеќе луѓе присутни.
> Пратете по факултетски листи и на други места каде што мислите дека
> студентите ќе го прочитаат.

Ќе објавам на Лугола.нет, исто ќе им кажам на членовите на состанок..да 
викневте некој новинар да чкртнеше 2-3 збора? Али некој подобар..


More information about the Ossm-members mailing list