[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jan 21 00:39:41 UTC 2007


Луѓе, планот за Сподели знаење #5 е променет.

Наместо работилница за апаче и друпал, ќе има предавање од Вејн Вота - 
директор на geekcorps (www.geekcorps.org).

Предавањето ќе биде на тема International Careers in FOSS.

Бидејќи ова е ретка прилика, се надевам ќе има повеќе луѓе присутни. Пратете 
по факултетски листи и на други места каде што мислите дека студентите ќе го 
прочитаат.
-- 
Новица

"All that is necessary for the triumph of evil
is that good men do nothing." - Edmund BurkeMore information about the Ossm-members mailing list