[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sun Jan 21 13:33:38 UTC 2007


Има ли некој камера што може да ја донесе за да го снимиме ова или да
бараме да изнајмиме?
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list