[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sun Jan 21 16:29:43 UTC 2007


On Sun, 2007-01-21 at 14:33 +0100, Арангел Ангов wrote:
> Има ли некој камера што може да ја донесе за да го снимиме ова или да
> бараме да изнајмиме?

Да го прашам таткоми...
More information about the Ossm-members mailing list