[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Jan 21 21:50:50 UTC 2007


Здраво,

Одлична тема за предавање, можеби малку во
лошо време, сесија на етф ама нема врска.

Само што го завршив најголемиот спам што сум
го направил некогаш: студенти и вработени на ЕТФ,
4 поштенски листи. Во случај да не се појавам во вторник
да знаете дека лежам заради спамирање :)

За камера ќе се распрашам утре од сабајле и ќе пишам
на листа или ќе му се јавам на Новица.

@Новица: те молам смени го планот за сподели знаење #5
на блогот. Сеуште стои дека ќе се инсталира Apache. Drupal i WP

ПОЗДРАВ, Чомбе

-- 
Advice for software developers and horse racing enthusiasts: Avoid hacks


More information about the Ossm-members mailing list