[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sun Jan 21 21:58:34 UTC 2007


На нед, 2007-01-21 во 22:50 +0100, Jovan Kostovski напиша:
> @Новица: те молам смени го планот за сподели знаење #5
> на блогот. Сеуште стои дека ќе се инсталира Apache. Drupal i WP

Има пост над него во кој што е објаснето се.

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list