[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Jan 22 01:07:12 UTC 2007


On 1/21/07, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
> Направив и плакат A3 кој ќе го залепам утре на факултет

Еве врска до плакатот
http://chombium.awardspace.com/files/misc/sz5_a3.pdf

Ако треба уште нешто да се помогне, кажувајте....
Интернет за во вторник?

  ПОЗДРАВ, Чомбе

-- 
Advice for software developers and horse racing enthusiasts: Avoid hacks


More information about the Ossm-members mailing list