[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Jan 21 22:57:31 UTC 2007


On 1/21/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Мислам, ај не заебавајте со муабети за сесија. Сите сме биле студенти.
> Сесијата може само да биде лејмерски изговор.

Во потполност се сложувам со тебе. Ние ќе си го завршиме
нашиот дел па кој дојде, дојде...

Се извинувам за коментарот за блогот, сум го кликнал постот,
а мислев дека сум на главната страница :(
Што би рекла баба ми, брза кучка, слепи кучиња раѓа :)

Направив и плакат A3 кој ќе го залепам утре на факултет

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list