[Ossm-members] изјава за радио

strumjan at mol.net.mk strumjan at mol.net.mk
Mon Jan 22 07:20:22 UTC 2007


Quoting Новица Наков <novica at bagra.org>:

>
> Во понеделник ќе ме снимаат од македонско радио за некоја емисија во врска со
> ова соопштението што го имавме.
>
> Би сакал да замолам тие што имаат радио и други технички можности да направат
> ogg од целата ствар. Јас за жал нема да можам ни да слушам, а камо ли да
> снимам.

Само кажи ми кој е новинарот и ако е од Македонско радио другото го  
обезбедувам:)


More information about the Ossm-members mailing list