[Ossm-members] изјава за радио

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Mon Jan 22 17:25:08 UTC 2007


On Mon, 2007-01-22 at 18:18 +0100, Новица Наков wrote:
> Ова се снимаше денес, ќе се емитува во сабота во 11 часот. Фрекфенција 97,3.
> 
> Пошто веќе имаме аудио, еве го тука:
> http://softver.org.mk/novica-files/drugo/slobodensoftvermakedonija-za-makedonskoradio.mp3
> 
> 
СУПЕР Е!
More information about the Ossm-members mailing list