[Ossm-members] изјава за радио

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Jan 22 17:49:26 UTC 2007


On Monday 22 January 2007 18:25, Stojance Dimitrovski wrote:
> On Mon, 2007-01-22 at 18:18 +0100, Новица Наков wrote:
> > Ова се снимаше денес, ќе се емитува во сабота во 11 часот. Фрекфенција
> > 97,3.
> >
> > Пошто веќе имаме аудио, еве го тука:
> > http://softver.org.mk/novica-files/drugo/slobodensoftvermakedonija-za-mak
> >edonskoradio.mp3
>
> СУПЕР Е!

Ај повтори уште еднаш!

Хрм...за датотекава, зошто не е ogg или нешто посекси?


More information about the Ossm-members mailing list