[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Jan 26 18:19:18 UTC 2007


На пет, 2007-01-26 во 19:02 +0100, Новица Наков напиша:
> Само да потсетам дека треба да смислиме што ќе правиме наредниот пат.

Илин се понуди да презентира нешто околу безбедносни алатки што се FOSS,
рече дека ќе потврди до утре.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list