[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Jan 27 12:48:51 UTC 2007


Новица Наков напиша:

> Само да потсетам дека треба да смислиме што ќе правиме наредниот пат.

Може некој од заедницата што читал повеќе за ДРМ, Виста, iPod да не
едуцира?

Нешто како алфа подготовка за некогаш да одиме пред Apple продавницата
во трговски и да ги едуцираме тие што ќе влегуваат дека неможат да ги
делат и преснимуваат песните ако купат iPod?

И да знае заедницата повеќе, за кога Микрософт ќе прават промоција на
Виста во Македонија исто да ги едуцираме тие посетители.

Нешто во таа насока.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list