[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Jan 27 19:32:06 UTC 2007


On Saturday 27 January 2007 20:37, Арангел Ангов wrote:
> Илин ми потврди дека спрема презентација на тема „Безбедносни FOSS
> алатки“ за наредниот вторник. Сеа искача дека ќе треба да се пресече. :)

па и двете


More information about the Ossm-members mailing list