[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Jan 27 19:37:07 UTC 2007


Илин ми потврди дека спрема презентација на тема „Безбедносни FOSS
алатки“ за наредниот вторник. Сеа искача дека ќе треба да се пресече. :)
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list