[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sat Jan 27 19:46:59 UTC 2007


On 1/27/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> Арангел Ангов напиша:
>
> > Илин ми потврди дека спрема презентација на тема „Безбедносни FOSS
> > алатки" за наредниот вторник. Сеа искача дека ќе треба да се пресече. :)
>
> Де бе, нема ваљда Илин да предава 2 саати?!Да де, секој по еден саат таман ќе дојде пополнето време.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070127/689e8067/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list