[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sun Jan 28 00:54:59 UTC 2007


На саб, 2007-01-27 во 20:46 +0100, Vlado Peshov напиша:
> On 1/27/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>     Арангел Ангов напиша:
>     
>     > Илин ми потврди дека спрема презентација на тема
>     „Безбедносни FOSS
>     > алатки" за наредниот вторник. Сеа искача дека ќе треба да се
>     пресече. :)
>     
>     Де бе, нема ваљда Илин да предава 2 саати?!
> 
> 
> Да де, секој по еден саат таман ќе дојде пополнето време. 
> 
Добро бе, не ме тепајте, нека биде ете.

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list