[Ossm-members] корисници на thunderbird

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sun Jan 28 11:19:59 UTC 2007


На саб, 2007-01-27 во 23:05 +0100, Savage напиша:
> Како прво, гледам моментално има некоја 2.0.0.1 верзија. Тоа ли е?
> 
> Како второ, уште сега да си кажам дека неам намера да се префрлам на 
> македонска верзија. Има ли начин да терам две инсталации на ист 
> компјутер (зборувам за WinXP)? Таман за споредба кое шо е и како треба 
> да се преведе, зошто инаку ќе се изгубам во македонските термини (затоа 
> до сега избегавав апликации на македонски).

Ќе си креираш нов профил со Profile Manager-от и готово.
Боље ќе ти биде ако користиш македонска верзија, и за тестирање и за
наоѓање на грешки.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list