[Ossm-members] Сподели знаење #6 - 06.02.2007

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sun Jan 28 13:47:24 UTC 2007


Овој пат ќе има две презентации. Првата ја спрема Стојанче Димитровски и
е на тема „Digital Rights Management (DRM)“. Втората презентација ќе
биде посветена на безбедносните FOSS алатки а презентерот е Илин
Петковски. Презентациите би требало да траат по 45 минути + 2x15 минути
за прашања и дискусија. 
Се гледаме таму.

И уште две работи:

Се пријавува ли некој да напраиви постери и да ги залепи на ЕТФ, ПМФ?
Кој ќе пише порака до сите поштенски листи на ЕТФ?

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list