[Ossm-members] Сподели знаење #6 - 06.02.2007

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sun Jan 28 15:48:34 UTC 2007


On Sun, 2007-01-28 at 14:47 +0100, Арангел Ангов wrote:
> Овој пат ќе има две презентации. Првата ја спрема Стојанче Димитровски и
> е на тема „Digital Rights Management (DRM)“. Втората презентација ќе
> биде посветена на безбедносните FOSS алатки а презентерот е Илин
> Петковски. Презентациите би требало да траат по 45 минути + 2x15 минути
> за прашања и дискусија. 
> Се гледаме таму.
> 
> И уште две работи:
> 
> Се пријавува ли некој да напраиви постери и да ги залепи на ЕТФ, ПМФ?
> Кој ќе пише порака до сите поштенски листи на ЕТФ?
> 
ОК, тогаш. Се гледаме таму!

-- 
Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com>
More information about the Ossm-members mailing list