[Ossm-members] Сподели знаење #6 - 06.02.2007

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Jan 29 13:27:00 UTC 2007


Во недела 28. јануари 2007 14:47 Арангел Ангов напиша:
> И уште две работи:
>
> Се пријавува ли некој да напраиви постери и да ги залепи на ЕТФ, ПМФ?
> Кој ќе пише порака до сите поштенски листи на ЕТФ?

Трета работа:
Одобрен е интернетот...

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list