[Ossm-members] Сподели знаење #6 - 06.02.2007

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Jan 30 09:12:57 UTC 2007


On 1/29/07, Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk> wrote:
> На тие постерите и mail листите што пишувате обавезно во ресурси да стои:
> web страна: http://spodeliznaenje.blogspot.com/
> mail листа: http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> irc  канал: irc://irc.freenode.net/#lugola
>
> и не ги заборавајте !!!

Фала на забелешката. Досега стоеја веб страниците на Сподели
знаење и Слободен софтвер Македонија.
Сега ги преправив постерите. Додадени се врските и името на ФЕИТ
е напишано во целост, се шириме ;)

Новите верзии на постерите можете да ги преземете од старото место:
http://chombium.awardspace.com/files/misc/sz6_a4.pdf
http://chombium.awardspace.com/files/misc/sz6_a3.pdf

ПОЗДРАВ, Чомбе


-- 
Advice for software developers and horse racing enthusiasts: Avoid hacks


More information about the Ossm-members mailing list