[Ossm-members] Vista

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Jan 29 16:37:59 UTC 2007


Bozidar Proevski напиша:

> http://www.joyoftech.com/joyoftech/joyimages/915.gif

Не дека баш има врска со слободен софтвер. :)

Ова е боље и е за слободен софтвер, за тие што не го следат Дилберт.
http://dilbert.com/comics/dilbert/archive/dilbert-20070125.html

Може и тие од понеделникот, вторникот и средата за контекст. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list