[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Ivica Dimitrijev palifra at gmail.com
Mon Jan 29 16:53:45 UTC 2007


Слободно испратете ми верзија од постерот и детални информации околу
настанот, би можел да ги поставам на нашиот
форум(forum.marifet.com.mk), каде што би следело и објаснување околу
работата на организацијата.

Поздрав Ивица.


More information about the Ossm-members mailing list