[Ossm-members] средување на преводот на thunderbird 2.0

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jan 30 15:33:20 UTC 2007


Прво, предлози за тоа како да се преведе tag се добредојдени.

-- 
Новица

Магарето можеш со сила да го донесеш до река,
ама не можеш со сила да го натераш да пие вода.More information about the Ossm-members mailing list